THE HEALTH HARVESTERS

Onze visie

Future 

Een duurzame, gezonde toekomst staat hoog in het vaandel bij Future Farmacy.

Een gezondere wereld door natuurlijke producten
Onze middelen kunnen de algemene weerstand verbeteren en herstel bevorderen. Neem bijvoorbeeld CBD-olie, een pijnverzachtend middel dat het lichaam ondersteunt en klachten vermindert. 

Elk talent verdient een kans
Wij zien geen beperkingen, maar mogelijkheden. Vandaar dat Future Farmacy, als sociale onderneming, samenwerkt met Rendiz. Wij bieden mensen graag een leerwerkplek en geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid voor dagbesteding. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en krijgt iedereen de ruimte om te groeien.

                                                                                                         

Farmacy

Van een black box aan medicijnen naar een transparant product van de boer.

Geen pharma maar farmer
Future FARMacy stelt zich een gezonde toekomst voor waarbij duurzame producten geoogst worden uit de natuur en rechtstreeks bij onze boeren en herboristen. Zonder onnodige toevoegingen staan wij voor transparantie. In de toekomst zien wij een steeds grotere rol voor de boer in de humane gezondheid. 

Gewoon, goede kwaliteit
Ons doel is niet om zo veel mogelijk winst te maken, maar om natuurlijke voedingssupplementen toegankelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat het in de toekomst de gewoonste zaak van de wereld is om CBD olie te gebruiken. Onze producten zijn veilig en laagdrempelig. Zo kan jij optimaal genieten.